2014-07-04 10:13:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Felejtse el a rutint!

Napi horoszkóp július 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Most jó lehetősége adódhat valamilyen üzleti vállalkozásba fogni. A mai napon akár már a szükséges papírokat is beszerezheti, vagy tárgyalásokat folytathat az üzlettársaival. Az is lehet, hogy még csak az ötletig jut el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ha valaki túlzottan vehemensen viselkedik önnel szemben, azért még nem biztos, hogy az ellensége. Sőt, valószínűbb, hogy a szeretetére vágyik. Csak ilyen furcsán fejezi ki magát. Ön meg dobja vissza kenyérrel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Felejtse el a rutint! Munkahelyi gondjaira csak akkor talál megoldást, ha a sugallataira hallgat, és valamit másként csinál, mint eddig tette. A megújulás más téren is hasznosabb, és célravezetőbb. A magánéletében is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A jegyében járó Nap segíti abban, hogy új megvilágításba helyezze a dolgokat. A Jupiter még néhány napig szintén önt támogatja: a jó ötleteit lesz még lehetősége kivitelezni. A szabadságán is segíti a nagy szerencsebolygó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Itt az ideje, hogy mérlegre tegye a kapcsolatait. Ha úgy találja, hogy valami teljesen kiüresedett, hogy egy barátja inkább csak használja önt, akkor ideje búcsút inteni a kapcsolatnak. Éppen ezáltal találhat újat, újakat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A kollégái, az üzletfelei csak akkor fogják önt komolyan venni, ha betartja a nekik tett ígéreteit. Erre persze csak akkor képes, ha az otthoni teendőiben segítségre talál. Ha ön egy túlterhelt családanya, akkor nagyon be kell osztania az idejét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha nem akar túl sok ellenséget magának, akkor a mai napon fogalmazzon sokkal burkoltabban, mint az utóbbi időben szokása volt. Ma ugyanis olyasvalakivel akaszthatja össze a bajszát, aki sokat árthatna önnek. De segíthetne is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nyugtalanító napokat él át. Valakinek, valószínűleg egy idősebb rokonának a társasága már túlságosan megterhelő lehet. Valószínűleg gondozásra is szorul az illető. Mielőtt maga is tönkremenne ebben, fogadjon fel egy segítőt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A kapcsolataira ön mindig is támaszkodhat. Talán maga sem tud róla, mennyi rajongója és támogatója van, amit kedves, közvetlen, nyílt természetének is köszönhet. Ha úgy érzi, segítségre szorul, telefonáljon! Lesz olyan, aki segít!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Teremtésre, alkotásra vágyna, ehelyett folyton valamiféle hamupipőkei munkára kényszerítik. Amit most rabszolgamunkának érez, azért korántsem haszontalan. Általa szerez meg egy szükséges rutint, amire a későbbiekben szüksége lesz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A jelek szerint végre pénz állhat a házhoz. Ez azonban még nem elég, csupán arra, hogy további lehetőségek után kutasson. Ne szégyellje azt se, ha valami méltóságán alulit kell ideiglenesen elfogadnia. Hamarosan tovább léphet azon a helyen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Óvakodjon a tisztátalan jogi helyzetektől! Ha valamiben bizonytalan, ha nem lát világosan, akkor kérje inkább egy szakember segítségét! A törvény betűjét most szó szerint kell vennie, különben nagyon megütheti a bokáját.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: